Magazin > VIP
3302 ogledov

Igralec pravi, da je bil poljub s Scarlett Johansson pekel

We Bought A Zoo, matt damon, scarlett johansson Profimedia
Ni pričakoval, da bo tako neprijetno ...

Neverjetno, ampak res ... Igralec Matt Damon je dobil priložnost, ki si je želi ogromno moških - poljubiti je smel Scarlett Johansson, a na ta poljub bi zvezdnik najraje pozabil ...

Zgodilo se je leta 2011, ko sta skupaj snemala film Kupili smo živalski vrt. Med nekim intervjujem sta Damon in Emily Blunt, oba trenutno promovirata film Oppenheimer, sodelovala pri igrici, med katero sta morala povedati, ali se z neko izjavo strinjata. Novinar je dejal: "Treba je povedati, da nekomu smrdi iz ust." Igralca sta se strinjala, a dodala, da ne bi bila tako neposredna, ampak bi osebi ponudila žvečilni gumi. V sklopu tega odgovora je Damon povedal anekdoto s Scarlett in poljub z njo primerjal s peklom. "Mislila sva, da sva končala in šla na kosilo. Pojedla je sendvič s čebulo. Nato je prišel režiser Cameron Crowe in postavil kamero, da bi posnel bližnji posnetek najinega poljuba. Rekla je: 'Sranje, ravnokar sem pojedla sendvič s čebulo.'," je razril in v šali še dodal: "Si lahko predstavljate, kako težko je bilo zame."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.