Magazin > VIP
1306 ogledov

Igralec se boji, da ga je napadalec okužil z virusom HIV

corey feldman
Igralec Corey Feldman je šel na testiranje.

Igralec Corey Feldman je pretekli teden objavil nekaj fotografij iz bolnišnice, kjer se je zdravil zaradi vbodnih ran. Napadli naj bi ga v avtomobilu, ko je čakal pri rdeči luči. Igralec, ki trdi, da bo kmalu razkril pedofilsko mrežo v Hollywoodu, se sedaj boji, da so ga napadalci okužili z virusom HIV, saj naj bi ga zabodli z injekcijo.

Feldman naj bi se po besedah neimenovanega vira testiral za virusom HIV in tudi nekaterimi drugimi boleznimi, ki se večinoma prenašajo preko okuženih igel.

"Nekaj lahko z gotovostjo trdim – obstaja teorija zarota. Vem, da je ta teorija zarote povezana z vsemi lažnimi informacijami, ki so o meni krožile v medijih v zadnjih šestih mesecih. Vem, kdo je organizator te zarote. Vse je povezano z mojimi izjavami o pedofiliji. Ne morem trditi, da je ta dogodek s tem povezan, je pa nenavadno, da skupina Mehičanov ustavi avtomobil in v drugem avtu zabode osebo. Če se takšno agresivno dejanje zgodi, ponavadi zahtevajo denarnico ali avtomobilske ključe,"  je po dogodku povedal igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.