Magazin > VIP
5058 ogledov

Igralec se je poročil s 130 kilogramov lažjim dekletom

Thor Björnsson
Igralec Igre prestolov se je poročil.

Igralec Thor Björnsson, uradno najmočnejši človek na svetu, se je poročil s pol metra manjšo in 130 kilogramov lažjo terapevtko Kelsey Henson, s katero sta se v ljubezensko razmerje zapletla lani. Par se je vzel na Islandiji, od koder prihaja ženin. »V veliko zadovoljstvo mi je, da ti lahko rečem žena,« je zapisal zvezdnik in dodal, da se veseli skupnih pustolovščin, njegova drobna žena pa je ob poročni fotografiji zapisala: »Veseli me, da bom tega orjaka vlekla naokoli do konca svojega življenja. Ljubim te in vedno te bom ljubila. Obljubim ti, da ti bom, ne glede na to, kaj nama življenje pripravlja, vedno stala ob strani.«

Thor, ki v višino meri 206 centimetrov in tehta 180 kilogramov, in Kelsey, ki je težka dobri 50 kilogramov, visoka pa je 158 centimetrov, vzbujata pozornost. Nekateri komentatorji so zapisali, da sta videti kot oče in hči, mnoge pa je zanimalo, kako se ljubita. Kelsey je nekoč povedala, da jo mož, kadar se želita poljubite, dvigne v naročje. »Sicer nima smisla,« je dodala.

Thor je vajenih negativnih komentarjev na svoj račun, zaboli pa ga, kadar se komentatorji z grdimi opazkami spravljajo nad njegovo ženo ali družino. »Takšne ljudi blokiram,« je razkril.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.