Magazin > VIP
36 ogledov

Igralec se je zgrudil in umrl

Francesco Quinn Reuters
Francesco Quinn, 48-letni sin Grka Zorbe Anthonyja Quinna, je v petek umrl zaradi srčnega napada, medtem ko je tekel s svojim sinom po Malibuju.

Igralec se je med tekom zgrudil in izgubil zavest, mimoidoči so ga poskusili oživiti, vendar brez uspeha. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico in ga tam razglasili za mrtvega.

Po očetovih stopinjah

Francesco, ki je bil očetu tudi fizično zelo podoben, je na velikem platnu debitiral leta 1986 z vlogo Rhaha, razpečevalca drog v filmu Platoon Oliverja Stona. Ob očetu je leta 1988 zaigral v filmu Stradivari. Gostoval je več televizijskih serijah, med drugim v Mladih in nemirnih, Urgenci, Na kraju zločina: Miami, NCIS, JAG, 24 ...

Družinski človek

Francesco se je dvakratnemu oskarjevcu Anthonyju Quinnu in njegovi drugi ženi Iolandi rodil v Rimu. Bil je eden od njegovih 13 otrok. Za sabo je pustil ženo in tri otroke, ki ga bodo, kot so rekli, vedno ljubili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.