Magazin > VIP
43 ogledov

Igralec se je zgrudil po predoziranju

Zac Efron EPA
Mladi igralec Zac Efron naj bi se v začetku leta zaradi predoziranja s protibolečinskimi tabletami zgrudil v svoji hotelski sobi v New Yorku.

Zac Efron je pred kratkim priznal, da se je zaradi odvisnosti od drog že dvakrat prijavil na kliniko za odvajanje, zdaj pa ameriški mediji razkrivajo, da je imel igralec zaradi prepovedanih substanc že bližnje srečanje s smrtjo. Kot poroča RadarOnline.com naj bi se to zgodilo v začetku leta v hotelski sobi v New Yorku, kjer naj bi se Zac predoziral s tabletami proti bolečinam in se zgrudil na tla. Ker je tisti večer tudi veliko pil, bi bila kombinacija alkohola in tablet zanj lahko usodna, a so ga rešili prijatelji.

Znani ameriški časnik National Enquire v uredništvu celo hrani fotografijo Efrona v nezavesti, 3. januarja letos, ko se je zgodilo predoziranje. "Zelo sem se ustrašil zanj," je za omenjeni časnik povedal neimenovani vir. "Če se ne bo spravil k sebi in se očistil teh drog, bo končal kot še ena holivudska tragična zgodba." Očividec je prestal celo poligrafski test, s katerim je dokazal, da pripovedovanje o 25-letnemu zvezdniku drži.

K nakupu drog spodbujal tudi druge

Vir trdi, da je Zac tisto noč mešal več drog, zraven pa kadil še marihuano. Protibolečinske tablete naj bi kupil kar na ulici, k temu pa je spodbujal tudi druge goste, ki so bili na zabavi v njegovi hotelski sobi. "Mislim, da nas sicer sploh ne bi spustil v sobo," je dodal vir in še povedal, da je kasneje izginil v spalnico z lepo rjavolasko, s katero "sta zagotovo seksala". "Moj največji strah je, da bo umrl zaradi predoziranja," je še zaupal National Enquireju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.