Magazin > VIP
352 ogledov

Igralec Usodnega vina za "srečno novico" izvedel iz medijev

Jan Bučar, Urša Eva Pucelj Osebni arhiv
Jan Bučar iz medijev izvedel, da je zaročen.

Igralec Jan Bučar je že nekaj mesecev srečen v objemu igralke in novinarke Urše Eve Pucelj. Golobčka se sedaj pogosto kažeta v javnosti in obiskujeta javne prireditve, nazadnje so ju opazili na premieri muzikala Alpska saga.

Dejstvo, da jima zaljubljenost naravnost sije iz oči, je novinarko enega od slovenskih tabloidov očitno navdihnilo k objavi informacije, da sta zaročena. Parček smo poklicali, da bi mu čestitali, a sta nas Jan in Urša razočarala.

"Nisva zaročena! Ja, res zanimivo je tako "srečno novico" izvedeti kar iz medijev ... Imam občutek, da bova kmalu seznanjena še s tem, kdaj konkretno se bo odvijala najina poroka. Očitno je to res simpatična pozna prvoaprilska šala,“ nam je v smehu zaupala Urša Eva Pucelj in dodala: "Diskurz medijev očitno resnično postaja vedno bolj prežet s svojevrstno noto vsevednosti." Tudi Jan je bil nad vestjo presenečen, a jo je sprejel s humorjem. "Lepo je, da obstajajo časopisi, da človek izve kaj novega o sebi, čeprav to ni nujno res."

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.