Magazin > VIP
17 ogledov

Igralec zagrozil z umorom in samomorom

Terrence Howard Michelle Ghent FameFlynet
Zvezdnik Terrence Howard je ženi grozi, da jo bo ubil.

V filmih je igral ljubečega moža in policiste. V resničnem življenju pa vest Terrencea Howarda ni tako čista ... Poročajo namreč, da je Howard aprila popolnoma znorel in svoji ženi, Michelle Ghent, zagrozil, da jo bo ubil, nato pa bo sodil še sebi. Ženi je pošiljal tudi bizarna SMS-sporočila. "Sem Satan. Uničil bom celotno človeštvo,“ je med drugim zapisal.

Igralec se je z ženo konec aprila sestal v nekem hotelu v Torontu, kjer sta poskušala zgladiti spor, kar pa jim ni uspelo. Ko je žena zvezdnika vprašala, zakaj ima v torbi telefonske številke drugih žensk, je Howardu počil film. Ghentovo naj bi potisnil ob tla, jo pretepel, nato pa zgrabil britvico in jo prislonil na svoje zapestje. "Bila si moje zadnje upanje za ljubezen. Najprej bom ubil tebe, nato pa še sebe. Zaradi tebe sovražim vse, sem antikrist,“ naj bi ženi rekel znani igralec.

Ghentova je maja sprožila ločitveni postopek in zahtevala prepoved približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.