Magazin > VIP
1158 ogledov

Igralec zgrožen nad svojimi sledilci

penn badgley
Penn Badgley ne more verjeti, kaj se je zgodilo.

Penn Badgley se je že s svojo vlogo v seriji Opravljivka zasidral v srca gledalk, njegova nova vloga v seriji You, ki jo predvajajo na Netflixu, pa je iz njega naredila še večjega lomilca srca, in tega Penn ne more razumeti.

V seriji, ki jo uvrščajo med psihološke trilerje, zvezdnik igra Joa Goldberga, ki dela v knjigarni in postane obseden s stranko Guinevere Beck, ki jo igra Elizabeth Lail. Da bi osvojil njeno srce, bi Joe naredil vse – tudi moril.

Igra torej negativca, a ga na spletu oboževalci serije kljub temu kujejo v zvezde. "Si prelep morilec“, "prosim, ugrabi me“ in "Dan je bil seksi, a Joe, moj bog, je popolnoma druga liga“ se glasi le nekaj komentarjev navdušenih gledalk.

Te evforije Penn ne razume. Ko je na Instagramu presegel mejo enega milijona sledilcev, je objavil video. "Nisem verjel, da bo prišel ta dan. Ko sem se zbudil, sem ugotovil, da mi sledi milijon ljudi. Ne vem, kaj naj rečem, ker vse, kar sem moral za to narediti, je ubiti nekaj ljudi,“ je povedal. Izjavo je zaključil s kletvico ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woke up like this #nofilter thx 4 followinggggggg :) @younetflix

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.