Magazin > VIP
104 ogledov

Igralka dolga leta skrivala bolezen

Daryl Hannah FameFlynet
Ameriška igralka Daryl Hannah je šele zdaj razkrila, da trpi za avtizmom.

Daryl Hannah je v nedavnem intervjuju za ameriško revijo People razkrila, da se že od otroštva bori s plahostjo in sramežljivostjo, saj trpi za psihično motnjo, ki jo pri otrocih spoznajo kot avtizem. Priznala je, da je imela vedno težave pri komuniciranju z zunanjim svetom. "Nikoli se nisem dobro počutila, če sem bila v središču pozornosti. To me je zelo plašilo."

Dvainpetdesetletna igralka je morala svojo bolezen predstaviti tudi producentom in režiserjem, s katerimi je sodelovala, kar ji je bilo zelo težko. Zaradi avtizma je velikokrat tudi odklonila številne intervjuje ob promociji svojih filmov. "Zaradi strahu in nesigurnosti sem zapravila veliko časa," je zdaj spoznala Daryl in dodala: "Življenje je prekratko, da bi se sekirali zaradi majhnih stvari."

Zvezdnica zdaj že nekaj časa ve, kako se spopadati s sramežljivostjo, naučila pa se je tudi nadzorovati svojo bolezen. "Skozi leta sem se veliko naučila. Ugotovila sem, da bi bilo moje življenje precej lažje, če bi do nekaterih spoznanj prišla že pred 20 leti," je zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.