Magazin > VIP
36 ogledov

Igralka imela histeričen izpad

Tara Reid FameFlynet
Že skoraj pozabljena ameriška igralka Tara Reid je imela v neki losangeleški trgovini glasen izpad. Znesla se je nad osebjem, ker ji niso hoteli dati popusta.

Tara Reid je med nakupovanjem v neki losangeleški trgovini začela histerično kričati, saj je hotela zaradi slavnega imena dobiti popust, a ji ga osebje ni hotelo dati. "Tako se je drla, da so jo morali varnostniki pospremiti ven. Videti je bila pijana," je za časnik New York Post povedal očividec.

Igralka se je odpravila po nakupih za opravo, ki bi jo nosila na glasbenem festivalu Coachella. Ko se je odpravila k blagajni in so od nje zahtevali, da plača polno ceno, je naredila sceno. "Zahtevala je popust, rekla je, da si ga zasluži zaradi imena in slave," je še izdal vir.

Tiskovna predstavnica 37-letne zvezdnice je te očitke ostro zavrnila in dodala, da omenjeni časnik blati Taro, ker niso na njeni strani. Poudarila je tudi, da si je popust zaslužila in ga menda tudi dobila.

Sicer pa igralkino obnašanje že dlje časa ni vzorno. Nazadnje je na naslovnice časopisov spet prišla zaradi pijančevnja, njeni prijatelji pa se spet bojijo zanjo.