Magazin > VIP
18192 ogledov

Igralka, ki je spremenila spol, se je pokazala zgoraj brez

ellen page 325 Žurnal24 main
Velik korak za Elliota Page.

Igralka Ellen Page je lani sporočila, da je transspolna. "Pozdravljeni prijatelji, z vami želim deliti, da sem trasspolna oseba, moji zaimki so on/ oni in moje ime je Elliot. Srečen sem, da to pišem. Da sem tukaj. Da sem prišel do te točke v svojem življenju.“

Kot je pred nekaj meseci povedal za Time, je v tistem času, ko je svetu sporočil novico, okreval po posegu, s katerim so mu odstranili dojke. "To je popolnoma spremenilo moje življenje,“ je dejal zvezdnik, ki je že kot otrok začutil, da je ujet v napačnem telesu

Elliot je sedaj pokazal rezultat operacij. "Prve kopalke,“ je zapisal ob posnetku ob bazenu, na katerem je brez majice. Zvezdnik se več kot očitno počuti odlično v svoji "novi“ koži. 

Igralcu privoščimo srečo, saj je za njim res težko obdobje. Poleg operativnih je moral celiti tudi srčne rane, saj se je po javnem priznanju ločil od žene Emme Porter, s katero se je poročil leta 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.