Magazin > VIP
8735 ogledov

Igralka, ki je zbolela za hudo boleznijo, na plaži uživa zgoraj brez

selma blair
Zvezdnica ne dovoli, da bi jo bolezen ovirala.

Zvezdnica Selma Blair je leta 2018 izvedela, da ima multiplo sklerozo.

O svojem boju z boleznijo ni nikoli molčala, ampak je svoje sledilce redno obveščala o zdravstvenem stanju. Tako je pred časom razkrila, da so ji zdravniki svetovali, naj se pripravi na smrt. Te besede so jo motivirale, da si je poiskala drugačno obliko pomoči. Pristala je na presaditev matičnih celic in kemoterapijo, a zdravljenje ni pomagalo. "Nisem želela uničiti svojega telesa. Spraševala sem se, zakaj sem vanj vnesla to grozno drogo, kemoterapijo, čeprav nimam raka. A zmanjkalo mi je drugih možnosti,“ je razložila. Igralka je prve simptome sicer zaznala že pred 15 leti, a jih ni jemala resno. Da je nekaj hudo narobe, je spoznala šele takrat, ko je pred prijatelji padla. 

A Selma kljub bolezni optimistično zre v svet. Pred kratkim je objavila posnetek s plaže, na katerem pod velikim slamnikom skriva svoje golo oprsje. Njeni sledilci so bili navdušeni. "Videti si zdrava in močna. Poglejte te noge! Vesela sem zate,“ je zapisala sledilka, neka druga pa se je igralki zahvalila. "Cenim, da razkrivaš naravo te kronične bolezni. S tvojo pomočjo je svet za vse tiste, ki se dnevno borimo, lepši.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.