Magazin > VIP
5277 ogledov

Igralka med pogovorno oddajo udarila gledalko

Elena Lebedeva Youtube
Evelina Bledans so popustili živci.

Ruska igralka Evelina Bledans je nastopila v pogovorni oddaji, v kateri so se pogovarjali o poznih nosečnostih. 49-letna igralka namreč pričakuje svojega tretjega otroka.

Evelina ima že dva sina, Nikolaj je star 24 let in živi v Izraelu, njen 6-letni sin Semyon pa ima Downov sindrom. Ena od gledalk v občinstvu je igralko ostro napadla. »Nevarno je roditi pri 35-tih, 40-tih, kaj šele pri 49-tih letih. Kaj ti je bilo? Želiš roditi še enega bolnega otroka? Želiš imeti še enega otroka z Downovim sindromom? Nihče ne potrebuje takšnega otroka,« je rjovela. 

Igralka ni prišla do besede, zato je stopila do razburjene gledalke, jo nekaj trenutkov poslušala, nato pa jo je udarila. »Klofnila te bom, ubožica. To je moj otrok. O meni lahko govoriš, kar želiš, moje otroke pa pusti pri miru,« ji je zabrusila in odkorakala nazaj do svojega sedeža.


 

Komentarjev 2
  • Bella_Torrens 17:13 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu odd doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • Pepe007 11:59 25.september 2018.

    Preveč rahlo jo je.