Magazin > VIP
25 ogledov

Igralka Opravljivke ugrabila otroka

kelly rutherford Profimedias
"Nikoli več ju ne boš videl,“ je nekdanjemu možu zagrozila nekdanja igralka serije Opravljivka Kelly Rutherford.

Kelly Rutherford je iz Monaka ugrabila svoja otroka, 7-letnega Hermesa in 5-letno Heleno.

45-letnica jih je odpeljala v New Jersey in sodišču sporočila, da jih ne namerava vrniti nekdanjemu soprogu Danielu Gierschu. "Nikoli več ju ne boš videl,“ naj bi mu zagrozila. Giersch pa je za medije povedal, da je najel najboljše mednarodne odvetnike in da so vsi v stanju pripravljenosti. "V mislih imam le dobrobit otrok. Jaz in moja družina smo v velikih skrbeh in zaupamo oblastem, da bodo otroke takoj pripeljali domov,“ je še povedal.

Ameriško sodišče je leta 2012 odločilo, da skrbništvo nad otrokoma dobi Nemec Giersch in da lahko otroci z očetom živijo v kneževini Monako. Kelly, kadar so otroci pri njej, ne sme zapustiti Kalifornije oziroma New Yorka, so še odločili sodniki. Kelly se je na odločitev pritožila in za odvetniki zapravila celo premoženje. "Vse, kar sem zaslužila z Opravljivko, in svoje delnice sem zapravila v boju za moja otroka,“ je povedala igralka, ki je lani razglasila, da je bankrotirala. Kljub trudu so otroci ostali pri poslovnežu Gierschu.

Zakon je razpadel leta 2009, kmalu po rojstvu hčerke. Od takrat dalje sta nekdanja zakonca na bojni nogi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.