Magazin > VIP
7253 ogledov

Igralka po smrti štiriletne hčere izgubila še drugega otroka

Ruthie Ann Miles
Spet je udarila kruta usoda.

Pred dvema mesecema je igralka Ruthie Ann Miles v prometni nesreči v New Yorku izgubila svojo 4-letno hčerko Abigail. Neka 44-letna voznica je spregledala rdečo luč in trčila v deklico in v eno leto starega dečka, ki je prav tako umrl. Tudi zvezdnica, ki je bila takrat v sedmem mesecu nosečnosti, je utrpela poškodbe, zaradi katerih je morala v bolnišnico.

Igralka je počasi okrevala in zdelo se je, da bo tudi z otrokom vse v redu, a se je žal zgodilo najhujše. V devetem mesecu nosečnosti je igralka, ki se lahko pohvali z nagrado tony, otroka izgubila. To je sporočil odvetnik družine. "Pretekli teden sta Ruthie in Johnathan izgubila hčerko Sophio Rosemary Wong Blumenstein. Bolečine, ki jih preživljata, je skorajda nemogoče razumeti,“ je povedal. Kakšni zapleti so se nenadoma pojavili med nosečnostjo, ni znano.

Voznica, ki je povzročila tragedijo, je poskušala zbežati, a je med begom trčila v parkirana vozila. Obtožena je uboja. 44-letnica je namreč ignorirala svojega zdravnika, ki ji je zaradi napadov in težav s srcem prepovedal sesti za volan.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.