Magazin > VIP
2431 ogledov

Igralka razmišljala o tem, da konča svoje življenje

sarah hyland Youtube
Sarah Hyland so dvakrat presadili ledvico.

Igralka Sarah Hyland je razkrila, da je v 27. letih prestala najmanj 16 operacij. Njene težave so se začele že v otroštvu.

28-letnica je potrebovala ledvico, ki jo je pred sedmimi leti dobila od očeta. Pet let je bilo vse v redu, nato pa je začelo telo organ zavračati. To je igralko pahnilo v globoko depresijo. Kot je povedala, je razmišljala celo o samomoru, saj je imela občutek, da je svoji družini v breme. 

sarah hyland | Avtor: Youtube Youtube
“Ko ti družinski član podari še eno možnost za življenje, a je niso mogel zgrabiti, se počutiš krivega, čeprav to ni tvoja krivda,” je povedala zvezdnica, ki je nato dobila ledvico še od mlajšega brata. Operacijo je prestala leta 2017, le kratek čas zatem pa so zdravniki ugotovili, da ima tudi endometriozo in hernijo. 

Sarah pravi, da se svojih brazgotin na trebuhu ne sramuje in da je sedaj končno srečna.  Pravi tudi, da ji je ljubezen družine pomagala prestati vse izzive. “Sem stabilna, cvetim. Srečna sem,” je še dejala.

sarah hyland | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.