Magazin > VIP
3461 ogledov

Igralka se je Toma Cruisa bala

thandie newton, tom cruise Profimedia
Thandie Newton je bilo ob Tomu Cruisu neprijetno.

Zvezdnik Tom Cruise velja za enega najprijaznejših oseb v Hollywoodu. O njem vsi pojejo hvalospeve, le zvezdnica serije Westworld, Thandie Netwton, ki je z igralcem sodelovala pri filmu Misija: nemogoče 2, pravi, da z njim ne želi več sodelovati.

"Bala sem se ga. Bil je zelo dominanten,“ je povedala za Vulture, a dodala, da se je Tom sicer trudil biti prijazen. "Zelo se je trudil, da bi bil prijazen. A ta pritisk. Veliko je prevzel na svoja pleča. Mislim, da verjame, da lahko le on stvari naredi dobro.“

Še zlasti napeto je bilo med snemanje prizora na balkonu, ki se je po besedah zvezdnice sprevrglo v nočno moro. Tomu dialog namreč ni bil niti najmanj všeč in je zato postajal vse bolj živčen. Od Thandie je zahteval, da zamenjata vrstice in čeprav je Tom želel le najboljše, je bila igralka, ki je bila takrat stara šele 27 let, zaradi te spremembe v še večji paniki in še bolj negotova.

Nekaj ur po snemanju, ko je že mislila, da je najhujše za njo, jo je igralec poklical. "Pomislila sem, da se bo opravičil. A se ni. Rekel je le, da bomo to prihodnji teden posneli še enkrat.“

So bile te napetosti razlog, da ni dobila vloge v nadaljevanju te franšize? "Nikoli me niso vprašali,“ je bilo vse, kar je odgovorila na to vprašanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.