Magazin > VIP
16 ogledov

Igralka se ni razpočila

Busy Philipps FameFlynet
Busy Philipps je rodila!

Zvezdnica serije Dobra mačka in njen soprog Marc Silverstein sta dobila hčerko, ki je ob rojstvu tehtala 3,6 kilograma. Tiskovni predstavnik igralke je še izdal, da so vsi srečni in zdravi.
Philippsova ja marca sicer potarnala, da njena druga nosečnost ni bila tako "sproščena" kot prva, je bila pa na neki način preprostejša. "Nosečnost je potekala hitreje, ker sem bila z otrokom in delom ter tudi z drugimi stvarmi zelo zaposlena. Ker sem se znebila vseh starih nosečniških oblačil ter previjalne mize in posteljice od prve hčerke, sem morala spet po nakupih,“ je izdala svetlolaska.

Lepotička je takrat tudi povedala, da se je njena štiriletna hčerka Birdie Leigh Philipps sestrice zelo veseli. "Zelo je razburjena. V veliko pomoč mi je. Za zdaj je vse v redu, bomo videli, kaj se bo zgodilo, ko se bo otrok rodil. Pripravljam se na trenutek, ko me bo Birdie vprašala, kdaj se bomo sestrice znebili. Vem, da se bo to zgodilo,“ je izjavila Busy.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.