Magazin > VIP
178 ogledov

Igralka si ni več podobna

renee zellweger
1/7
Profimedias
Renee Zellweger si ni več podobna.

S številnimi lepotnimi posegi je igralka popolnoma spremenila svoj videz. "S posegom so spremenili njeno zgornjo veko, v  čelo pa so ji vbrizgali botoks,“ je izjavila priznana lepotna kirurginja Sheila Nazarian in dodala, da so igralki vbrizgali tudi filerje, da bi dvignili sredino obraza. "Spodnji del obraza je sedaj bolj izklesan, zato predvidevam, da so ji na tem predelu odstranili maščobo,“ je še dodala.

Ko se je nazadnje govorilo, da je Renee pri kirurgu pogosteje kot pri frizerju, je igralka izjavila, da je za njen spremenjeni videz kriv make up in da se še nikoli ni ulegla pod nož.

Lepotna strokovnjakinja dr. Susan Evans je prepričana, da se je zlagala. Pravi, da je kirurg imel z njenim obrazom kar precej dela, med drugim je spremenil tudi njen nos. "Mislim, da obrisa njenega obraza niso spremenili filerji, ampak obrazni vsadki,“ je še dodala. Popravki so bili po njenih besedah izvedeni korektno, a jih je bilo preveč.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:47 25.september 2015.

    Ma ja..isto je pr operacijah prsi. Večina bo trdila da ima naravne tud ko jih nima. Če greš pod nož bod vsaj tok da priznaš.