Magazin > VIP
853 ogledov

Igralka Talentov v belem spregovorila o tumorju na možganih

Kate Walsh
Ameriška igralka Kate Walsh, ki jo poznamo iz serije Talenti v belem in Zasebna klinika, je prvič spregovorila o tumorju na možganih, ki so ji ga odkrili pred dvema letoma.

"Delala sem več kot preveč. Delala sem kakšnih 80 ur na teden in hkrati veliko telovadila, zato nisem bila presenečena, da sem bila utrujena. Odločila sem se za malce lažjo vadbo, zato sem začela hoditi na pilates. Inštruktor je opazil, da se je desna stran telesa povesila. Šele ko sem malce bolje pogledala, sem videla, da ima prav,“ je za ameriški Cosmopolitan povedala Kate.

Povedala je, da je bila tako utrujena, da je na koncu lahko na dan popila tudi po pet kav, a nikakor ni mogla ostati budna. "Aprila sem opazila, da imam več kognitivnih težav, imela sem težave z govorom, nisem našla besed, ki sem jih potrebovala, izgubljala sem tok misli. Ko sem opazila, da ne morem dokončati stavkov, sem vedela, da nekaj ni v redu,“ je povedala 49-letna igralka in dodala, da je dva meseca kasneje dobila rezultate magnetne resonance, ki so pokazali, da ima tumor na možganih v velikosti petih centimetrov.

Povedala je, da si je vmes vzela 9 mesecev odmora in da je doživela hudo eksistenčno krizo, ko se je vrnila na delo: "Snemala sem film Self, serijo 13 Reasons Why, igrala sem v igri, ki smo jo imeli v New Yorku. Bilo je zelo klišejsko za nekoga, ki je imel tumor na možganih – spraševala sem se, kako želim preživljati svoj čas in ali resnično želim toliko delati. A zdaj sem bolje. Sicer delam zelo veliko, a poskrbim za osnovne potrebe, ki jih imam. Poskrbim na primer, da spim po sedem ali osem ur na noč."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.