Magazin > VIP
28 ogledov

Igralka umrla v spanju

Lisa Robin Kelly  Žurnal24 main
Zvezdnica nadaljevanke Oh, ta sedemdeseta Lisa Robin Kelly je umrla v starosti 44 let.

V spanju je umrla v sredo, in sicer v kliniki za odvajanje od odvisnosti. "Lisa se je v začetku tedna prostovoljno vpisala v kliniko, kjer se je borila z večletno odvisnostjo. Z njo sem govoril v ponedeljek. Bila je optimistična in veselila se je, da bo ta del svojega življenja kmalu pustila za sabo. Sinoči je boj izgubila,“ je povedal igralkin tiskovni predstavnik in dodal, da vzrok smrti še ugotavljajo.

Lisa je v omenjeni nadaljevanki igrala promiskuitetno Laurie Forman, a bolj kot s svojimi igralskimi dosežki je časnike polnila s škandali. Lani so jo zaradi družinskega nasilja aretirali. Namigovanja, da je pretepla bivšega fanta, je zanikala. "Na fotografiji nisem jaz,“ je komentirala fotografijo, ki so jo po aretaciji posneli na policijski postaji. Pred tremi leti pa so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Obsojena je bila na pogojno kazen. Junija letos so ji policisti spet nadeli lisice. Za volan je sedla v zadrogirana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.