Magazin > VIP
2609 ogledov

Igralka z najbolj tragično ljubezensko zgodbo v Hollywoodu dobila novega otroka

Michelle Williams Profimedia
Morda so zdaj pred igralko končno srečnejši dnevi.

Hollywoodska igralka Michelle Williams je tretjič postala mamica. Igralka, ki je že mati 16-letni Matildi in 2-letnemu Hartu je svojo nosečnost razkrila že v začetku leta. Za igralko, ki je zaslovela z vlogo v najstniški seriji Dawson's Creek, je sicer kruta življenjska preizkušnja, saj so očeta zdaj 16-letne Matilde, igralca Heatha Ledgerja, 22. januarja 2008 našli mrtvega v njegovem stanovanju. Heatha je Michelle spoznala na snemanju filma Brokeback Mountain, leta 2004. Oktobra naslednjega leta pa sta povila Matildo Rose. Po treh letih sta se razšla in nekaj mesecev kasneje so avstralskega igralca našli mrtvega v njegovem domu v New Yorku. Deset let kasneje se je poročila s kantavtorjem Philom Elverumom, a njuna ljubezen žal ni trajala dolgo, saj sta se že pred letom dni zakonske zveze razšla.

A videti je, da materinstvo Michelle dobro dene, saj je povedala, da ji prav materinstvo pomaga pri ustvarjalnosti. Za 41-letno štirikratno oskarjevo nominiranko in njenega 44-letnega moža, gledališkega režiserja Thomasa Kaila, je to drugi otrok, saj imata skupaj že 2-letnega sina Harta.

Michelle Williams | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.