Magazin > VIP
19 ogledov

Igralkinega očeta zabodli do smrti

Charice Pempengco EPA
Očeta zvezdnice iz serije Glee Charice Pempengco je neki moški na Filipinih zabodel do smrti.

Pevka Charice Pempengco je izgubila očeta Rickyja, potem ko ga je pijan moški v trgovini na Filipinih zabodel v prsi in hrbet. Po pričanju očividcev naj bi šlo za Angela Capilija, ki pa je pobegnil s prizorišča zločina in ga še iščejo.

Devetnajstletna Charice, ki v seriji Glee igra vlogo Sunshine Corazon, je bila sicer od svojega očeta odtujena, vendar je potem, ko je izvedela za očetovo smrt, vseeno odpovedala napovedan nastop v Singapurju in se vrnila na Filipine, da bi bila s svojo družino. "Vsem svojim oboževalcem se želim zahvaliti za njihovo podporo in ljubezen v teh težkih časih za mojo družino in zame," je povedala pevka v izjavi za medije. "Vsi smo zelo žalostni zaradi te grozne tragedije."

Pevka je sicer leta 2008 v intervjuju z Oprah Winfrey spregovorila o svojih spominih na otroštvo, o tem, kako je oče grozil njeni materi in jo dušil, ko je bila Charice stara tri leta. Prepiri so se stopnjevali in kmalu zatem sta z mamo ušli od doma. "Zapustili sva očeta in po tem ga nisem nikoli več videla ter ga niti nočem," je takrat povedala. V ponedeljek zvečer pa je na Twitterju vseeno zapisala: "Želim, da veste, da sva imela krasen odnos, preden so se začele težave. Moja mama ni vedela, da mi je oče, ko sem bila majhna, govoril, da si želi, da bi postala vojakinja, ker sem neustrašna. Imela sem ga rada in vedno ga bom imela. Navsezadnje je še vedno moj oče."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.