Magazin > VIP
28 ogledov

Igralko označil za debelo kot traktor in nilski konj

Melissa McCarthy FameFlynet
Newyorški filmski kritik je razburil marsikoga, ko je igralko in komičarko Melisso McCarthy primerjal s traktorjem in nilskim konjem.

Melissa McCarthy, ki je požela val pozitivnih kritik za vlogo v uspešni komediji Dekliščina, trenutno javno predstavlja svoj najnovejši film Tatica identitete. Kriminalna komedija je trenutno pod budnim očesom številnih kritikov, najbolj strogi pa so kot kaže newyorški, saj so bili do 42-letne igralke neusmiljeni, poroča RadarOnline.com. Kritik Rex Reed, ki piše za časnik New York Observer, je o Melissi in njeni novi vlogi zapisal: "McCarthy je domišljava komičarka, ki je svojo kratko kariero posvetila temu, da je debela in zoprna. Oboje ji enako dobro uspeva," je zapisal in jo poleg tega označil še za "ženskega nilskega konja" ter "debelo kot traktor".

A Melissini oboževalci so hitro stopili igralki v bran in okrcali nesramnega kritika. "Rex Reed, kaj je narobe s tabo? Kaj imaš od tega, da napadaš Melisso osebno, namesto da bi pokomentiral film, v katerem nastopa? Pravkar si uničil še preostanek svoje kredibilnosti," je zapisala neka bralka njegovih kritik, neki drug bralec pa se je strinjal z njo in dodal: "Uau, to je pa res žaljivo. Primerjati jo s traktorjem in nilskim konjem? The Observerja vsekakor ne bom več bral."

Zvezdnica se za zdaj še ni odzvala na nesramne kritike, je pa v preteklosti že večkrat javno spregovorila o svoji teži. Priznala je, da bi bila rada bolj suha in da se trudi jesti zdravo. "Včasih si želim, da bi čudežno shujšala in da se mi ne bi bilo treba nikoli več ubadati s kilogrami. A če verjamete ali ne, sem zdrava, zato se ne mučim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.