Magazin > VIP
61 ogledov

Igralko vrgli s podelitve

Aubrey Plaza FameFlynet
Zvezdnica serije Parki in Rekreacija je na podelitvi filmskih nagrad MTV igralcu Willu Ferrellu želela iz rok izpuliti nagrado.

Kanye West ni edini, ki ob prevzemu nagrade blati nagrajence, tako kot je to leta 2009 storil Taylor Swift. Igralka Aubrey Plaza se je na nedavnih filmskih nagradah MTV namreč spravila na komika Willa Ferrella, ko mu je med zahvalnim govorom iz rok želela izpuliti nagrado za najboljšega komika. No, nagrade mu ni uspela speljati, je pa naredila lepo promocijo za svoj novi film The To Do List, katerega naslov je imela zapisan na prsih.

Ferrell nad situacijo ni bil navdušen, čeprav je na trenutke izgledala zaigrana. MTV namreč še ni potrdil, ali je bila potegavščina v scenariju, čeprav je Plaza prireditev zapustila v spremstvu varnostnikov, Ferrell pa kasneje povedal, da je smrdela po alkoholu. Igralka je dogodek že komentirala na Twitterju: Kanye West hvala za nasvet, šlo je bolje, kot sem načrtovala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.