Magazin > VIP
65 ogledov

Ima hčerka Witherspoonove duševno motnjo?

ava phillipe, reese witherspoon Profimedias
Ryan Phillippe se boji, da ima njegova hčerka depresijo. To duševno motnjo ima sicer tudi sam.

Ryan Phillipe | Avtor: Profimedias Profimedias
Nekdanji mož oskarjevke Reese Witherspoon, igralec Ryan Phillippe, je pred kratim reviji Elle izdal, da ima že od otroštva depresijo. "Že po naravi sem bolj žalosten človek. Za depresijo, ki me zelo ovira, sem zbolel že kot otrok. Bolezen ti lahko uniči življenje,“ je razkril 40-letnik in dodal, da se boji, da je depresijo podedovala njegova 15-letna hčerka Ava.
"Opazno je. Želim si, da temu ne bi bilo tako,“ je še izjavil postavni zvezdnik, ki se mu je v zakonu z Witherspoonovo rodil tudi sin.

Igralec je tudi povedal, da se je njegovo stanje z leti izboljšalo. "Nekateri se žalosti enostavno ne morejo znebiti. Vsako stvar analiziraš do najmanjše podrobnosti in si tako sam uničiš veselje do življenja. Z leti se ta občutek zmanjša. Verjetno se z boleznijo naučiš živeti,“ je razložil in dodal, da je tudi zaradi bolezni zelo čustvena oseba. "Če bi se moral odločiti med depresijo in čustveno otopelostjo, bi se takoj odločil za bolezen. Ne želim biti idiot, ki je brez čustev. Raje se borim z žalostjo,“ pravi zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.