Magazin > VIP
75 ogledov

Ima Lindsey Vonn romanco z bivšim fantom Britney Spears?

charlie ebersol Profimedias
Lindsey Vonn po prekinitvi razmerja z golfistom Tigerjem Woodsom kar cveti …

Svetovno znana ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn (30), ki se je pred kratkim razšla z golfistom Tigerjem Woodsom (39), je zopet srečna. Z Woodsom sta se po treh letih trajajočem razmerju razšla že v maju, sedaj pa je videti, kot da Vonnova popolnoma uživa z bivšim fantom Britney Spears (33), ameriškim televizijskim in filmskim producentom Charlijem Ebersolom (31).Lepa smučarka in Ebersol sta skupaj prišla na odprto prvenstvo ZDA in sta si po poročanju tujih medijev delovala zelo blizu.

"Ljubim Charlija!"

Ebersol in Spearsova sta namreč svoje razmerje zaključila v juniju, kar je bilo presenečenje za njene številne oboževalce, saj je Britney na enem izmed svojih koncertov v Las Vegasu še pred kratkim nosila poseben telovnik z napisom "Ljubim Charlija.“ Spearsova je takrat za tuje medije po omenjenem koncertu povedala: "Bil je resnično srečen, da sem to naredila.“ Kljub temu je njuna zveza  po le osmih mesecih razpadla in takrat je pevka tudi izbrisala vse Charlijeve fotografije, ki jih je imela na svojem Instagramu. 

Prijateljski razhod Vonnove in Woodsa

Vonnova in Woods naj bi imela bolj prijateljski razhod. V takratni izjavi za javnost sta poudarila, da kljub razhodu še vedno ostajata prijatelja. "Tiger in jaz sva se skupaj odločila za konec najinega razmerja. Vedno bom cenila spomine, ki sva jih ustvarila. Žal imava oba neverjetno hektični življenji, kar vodi v to, da večino časa preživiva ločeno. Vedno bom občudovala in spoštovala Tigerja. On in njegova lepa družina bodo vedno imeli posebno mesto v mojem srcu,“ je Vonnova takrat zapisala na svoj Facebook profil. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.