Magazin > VIP
5 ogledov

Ima Michael Jackson četrtega otroka?

Michael je svojega najstarejšega sina spoznal, ko mu je bilo 12 let. Žurnal24 main
Na dan je prišlo, da naj bi imel kralj popa še enega sina, 25-letnega Omerja Bhattija. Michaelov prvorojenec želi svoje poreklo dokazati tudi s testom DNK.
Omer Bhatti , ki naj bi bil četrti potomec Michaela Jacksona , je nadarjeni plesalec hip-hopa, ki je že dolga leta del Jackove plesne ekipe. Najstarejši sin naj bi v prejšnjem desetletju celo nekaj let živel na Michaelovem posestvu Neverland, manjkal ni niti na žalni slovesnosti, ko se je od kralja popa poslovil cel svet.

Omer je na žalni slovesnosti sedel v prvi vrsti.

 
Zmenek za eno noč
Omer naj bi bil rezultat vroče noči, ki jo je Michael leta 1984 preživel z Omerjevo mamo, Pio Bhatti. Pevec je svojega sina spoznal šele leta 1996, v Tuniziji, ko ga je 12-letnik navdušil s svojimi edinstvenimi plesnimi koraki. Omer je vse odtlej sodeloval s svojim očetom; spremljal ga je na svetovnih turnejah ter zanj pripravljal koreografije. 25-letnika je vse od rojstva vzgajal očim Riz , ki je bil zaposlen kot Jacksonov šofer.

Do zdaj je bilo znano, da je imel Michael tri otroke; 12-letnega Princea Michaela , 11-letno Paris Michael Katherine ter 7-letnega Blanketa , ki pa je še premajhen, da bi razumel, da je njegov oče umrl.

Blanket je najmlajši sin pokojnega Michaela Jacksona. © AFP

 
Kje je očka?
Blanket vse od spominske slovesnosti sprašuje, kam je odšel očka in kdaj se vrne domov. Igralec Mark Leste r, ki je boter vsem trem Michaelovim otrokom, je pojasnil, da Blanket še vedno ne dojema, kaj se je zgodilo. "Vprašal je, kam je šel očka. Na počitnice? Vprašanje sem razumel kot retorično in strlo mi je srce."

Lester je pred nekaj dnevi obiskal otroke in pojasnil, da je bilo snidenje zelo čustveno. "Paris sem povedal, da bo očka vedno v njenem srcu in v srcih številnih po svetu." Paris pa mu je odgovorila: "Srečna sem samo, da je v miru."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.