Magazin > VIP
17 ogledov

Ima princesa afero z igralcem ragbija?

Charlene Albert EPA
Že vse od poroke monaškega princa Alberta in njegove izbranke Charlene se šušlja, da v njunem zakonu škriplje. Tokrat so se pojavile govorice o njeni nezvestobi.

Vse od poroke julija 2011 se govori, da Albert in Charlene nista srečna, zdaj pa so se pojavile še govorice o tem, da princesa skače čez plot s profesionalnim igralcem ragbija, Byronom Kelleherjem. Charlene in Byron se poznata že dlje časa, aprila 2012 pa so ju celo opazili skupaj med teniškim turnirjem v Monte Carlu. Dokazov, da govorice držijo, zaenkrat še ni, je pa znano, da Byron nima najboljšega ugleda; nazadnje so ga povezovali z ameriško pornoigralko Kaylani Lei.

Zlobni jeziki so bili glasni tudi ob kronanju nizozemskega kralja Willem-Alexandra, saj se je dogodka udeležil le Albert, brez Charelne. Da bi se izognili govoricam, je monaška kraljeva družina izjavila, da je princesa odšla na nek dobrodelni dogodek v Južno Afriko, a javnosti s tem niso prepričali.

Sicer pa se je pred časom na veliko pisalo tudi o tem, da kraljeva družina močno pritiska na Charlene zaradi nosečnosti, govorilo se je celo, da se bo Albert ločil, če ne bo kmalu zanosila. Ta namigovanja je pred kratkim prekinila kar Charlene sama, ko je dejala, da je potrebovala čas, da se privadi, zdaj pa naj bi bila pripravljena na naraščaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.