Magazin > VIP
22 ogledov

Ima Will Smith ljubimca?

Will Smith, Jada Pinkett Smith Flynet
Ker ne nosi poročnega prstana, je Will Smith le še okrepil govorice o težavah v zakonu, za katere pa naj bi bilo krivo tudi to, da naj bi ljubimkal s svojim dolgoletnim prijateljem.

Willa Smitha so te dni opazili brez poročnega prstana, s čimer je še dodatno začinil natolcevanja o težavah v zakonu z Jado Pinkett Smith, ki sta jih sicer že zanikala. Zadnje čase pa so vse glasnejše tudi govorice o tem, da je razlog njunih domnevnih nesoglasij v resnici igralčev prijatelj, pevec Trey Songz, s katerim naj bi bil igralec v romantični zvezi.

"Vem, da sta Tray in Will že zelo dolgo prijatelja, vendar mi ni znano, v kakšnem odnosu sta. To se me niti ne tiče. Will je Treya vedno podpiral, ko se je boril z različnimi govoricami. Zdaj, ko je sam tarča takšnih natolcevanj, je za nasvet prosil prav Treya. Ta mu je svetoval, naj bo to, kar je v resnici, in ga prepričal, da bodo govorice minile," je povedal neimenovani Willov prijatelj. Že leta se namreč namiguje, da je Trey homoseksualec, čeprav sam pogosto poudarja, da ima rad ženske.

Pred kratkim pa so brez prstana na roki ujeli tudi Willovo soprogo Jado. Govorice o ločitvi para, ki je poročen že 13 let, so se pojavile konec avgusta, a sta jih igralca v skupni izjavi za javnost zanikala ter zatrdila, da je njun zakon še vedno trden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.