Magazin > VIP
24 ogledov

"Imel sem več ljubimk kot James Bond"

Roger Moore FameFlynet Pictures
Pozabite na Jamesa Bonda, ki je v 22 filmih o slavnem agentu spal z 51 ženskami. Tu je pravi zapeljivec – Roger Moore.

Roger Moore, najbolj znan po svojih vlogah v filmih o legendarnem Jamesu Bondu, ki ga je na velikih platnih upodobil kar sedemkrat, je razkril, da mu je do sedaj v posteljo uspelo spraviti več žensk kot samemu filmskemu junaku. "Vedno sem bil priljubljen pri ženskah in imel sem kar lepo število lepotic. Sicer glede na to, da sem džentelmen, ne bi mogel povedati natančne številke, sploh pa sem jih vmes tudi nehal šteti. Vendar sem imel več ljubimk kot James Bond,“ je povedal 84-letni igralec, ki je danes poročen s svojo četrto ženo. "Prepričan sem, da sem bil mnogim ženskam privlačen, ker so mislile, da so z Jamesom Bondom, saj sem bil videti isti na ekranu kot v resničnosti,“ je dodal.

V 22 filmih o slavnem agentu 007, v katerih so britanskega vohuna poleg Moorea upodobili Sean Connery, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan in Daniel Craig, je imel Bond 51 ljubimk.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.