Magazin > VIP
20 ogledov

"Imela sem srce 90-letnega gangsterja"

Peaches Geldof FameFlynet
Peaches Geldof, ki je umrla v ponedeljek, je začela hujšati zaradi povišanega holesterola.

Peaches Geldof je pred časom priznala, da je vsak dan jedla pico in čips ter bila redna gostja restavracij s hitro prehrano. To se je spremenilo leta 2011, ko je izgubila izjemno veliko kilogramov. "Imela sem holesterol. Zdravniki so mi zaukazali, naj neham jesti sr****. Ko se nehaš prehranjevati s čipsom in pizo, shujšaš. /.../Kako mi je uspelo? Prenehala sem obiskovati restavracije s hitro prehrano. Včasih sem vsak dan jedla sr***. Imela sem srce 90-letnega gangsterja,“ je svojo odločitev, da začne hujšati, razložila zvezdnica.

Peaches pa ni bila čisto iskrena. Pozneje je dodala, da se je en mesec prehranjevala izključno s sadnimi in zelenjavnimi sokovi. Menda je imela celo bulimijo ...

Ali roke razkrivajo vzrok smrti?

Še vedno ni znano, zakaj je 25-letna hčerka Boba Geldofa,umrla. Kot so včeraj sporočili, bo treba počakati na toksikološke teste, saj obdukcija vzroka ni razkrila.

peaches geldof  | Avtor: twitter.com twitter.com

Po namigovanju nekaterih je zelo verjetno, da so bile za Peaches, ki je v zadnjih dveh letih drastično shujšala, usodne prehranjevalne motnje. To teorijo je podprl tudi dr. Chris Steel, ki je zatrdil, da zvezdničine roke razkrivajo njeno bulimijo. Peachesini členki so bili namreč temnejše barve od prstov in tudi bolj otečeni, kar je znak bolezni. "Za bulimijo ni bolehala nekaj tednov, ampak več let," je izjavil Steel.


Oseba z bulimijo ima velikokrat težave s srcem. Zaradi bruhanja se v telesu namreč poveča vrednost kalija, kar lahko vodi celo do zastoja srca. Kot je dejal Steel, je sicer možno tudi, da je imela Peaches težave s srcem, za katere ni vedela. "Obstaja več težav, zaradi katerih lahko tako mlada oseba umre, na primer povečano srce," je še povedal zdravnik.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.