Magazin > VIP
23 ogledov

In žurkota 2012 dobi ...

scena 27.01.11. Katarina Cas, intervju, igralka, vodilteljica, foto: Anze Petkov Anže Petkovšek
Žurnalove nagrade 2012. Izbrali smo najboljše na področju popkulture.

Poseben dosežek leta

Katarina Čas

Igralki in voditeljici oddaje Aritmija je uspelo dobiti vlogo v novem filmu hollywoodskega režiserja Martina Scorseseja The Wolf of Wall Street, v katerem bosta igrala tudi Leonardo DiCaprio in Rob Reiner. Očitno njena vloga v irski črni komediji Policist le ni bila muha enodnevnica in morda so se Katarini odprla vrata v Hollywood.

TV-oddaja leta

Gostilna išče šefa

Pop TV je slovenski resničnostni šov ob pomoči simpatičnega, televizičnega, predvsem pa profesionalnega kuharskega šefa Bineta Volčiča povzdignil na novo raven, saj so dokazali, da zmorejo ustvariti resničnostni šov z vsebino, in to celo v lastni režiji.

Prizorišče leta

Klub K4

Najglasnejše podzemlje v Ljubljani svojo programsko bogato tradicijo vsako leto razvija. Letos so v K4, ki se zadnja leta sicer specializira za vrhunsko elektronsko glasbo, vrnili tudi koncerte oziroma nastope v živo, ko so podprli Klubski maraton Radia Študent. Že dolga leta pa v svojem programu gostijo tudi klubske večere Roza, namenjene gejevski in lezbični populaciji.

Album leta

Silence – Musical Accompaniment for the End of the World

Boris Benko in Primož Hladnik sta s svojim petim studijskim albumom kot duo Silence znova dokazala, da na domači glasbeni sceni zaradi svoje z unikatnosti, polne emocij, poetične ekspresije in glasbene podkovanosti, nimata konkurence.

Film leta

Mlada noč

Češko-slovenska koprodukcija je nastala pod režisersko taktirko koscenarista Olma Omerzuja. Film, ki se dogaja na silvestrsko noč, pretanjeno raziskuje tabuje in odpira temo izgube ljubezenskih idealov na račun mehanične seksualnosti.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 12:51 18.julij 2013.

    ta Katarina je dolgočasna, a res nimate o čem drugem pisat