Magazin > VIP
493 ogledov

Ina Shai razkrila, v kakšnem odnosu je z Denisom (Game Over)

Ina Shai Amoroso Films
Z njim se je "vrtela" kar pet let.

Ina Shai predstavlja novo pesem z naslovom Touch, za katero je že posnela videospot, v njem pa uporabila plesno znanje, ki ga je pred leti pridobila pri Denisu, članu skupine Game Over.

Za zurnal24.si je med drugim povedala: "Čeprav pred skladbo Touch plesa nikoli nisem vključila v svojo glasbo, je le-ta res velik del mene. Sama se ne izražam le z glasom, temveč tudi s telesom in lepo je bilo to dvoje združiti v videospotu za mojo novo skladbo Touch." Zanimalo nas je, kako je prišlo do tega, da je svoje plesno znanje izpopolnjevala prav pri Denisu. "Že od malega sem poleg petja zelo rada plesala in morala sem biti stara kakih 12 let, ko sva s prijateljico slišali, da bo Denis iz Game Over poučeval ples, hip hop, blizu mojega kraja. To se je zdela popolna priložnost, da združim ljubezen do plesa in spoznam svojega takratnega idola. Bila sem res velika fenica skupine Game Over in verjetno se ne motim, ko rečem, da nas je bilo veliko najstnic do ušes zaljubljenih v vsaj enega člana (smeh)."

In kakšen spomin ima Ina na Denisa kot trenerja? "Pri Denisu sem plesala kar 5 let. Veliko smo dali skozi in seveda v tem času postali prijatelji. Denis je bil super trener, seveda je znal biti tudi zahteven, a spomnim se, da so bili njegovi treningi vedno zabavni, tako da imam zelo lepe spomine na to obdobje." Denis pa je bil tudi eden izmed prvih, ki so Ino slišali peti. "Res je, spomnim se, da smo imeli po enem letu zaključno zabavo. Imeli smo karaoke in seveda sem rekla, nič, grem še jaz eno pesem odpet. Še zdaj se spomnim presenečenja na njegovem obrazu, ko me je slišal peti. Takrat sem bila še bolj sramežljiva, tako da se pred tem nisem izpostavljala in je bilo res lepo dobiti potrditev od svojega idola, da dobro pojem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.