Magazin > VIP
432 ogledov

Incident na odru Miss Slovenije

Loretta Dominkovič Anže Petkovšek
Sinočnji lepotni izbor miss Slovenije ni minil tako mirno, kot smo bili vajeni do zdaj. Na odru sta se namreč sporekli članica žirije Iris Mulej in ena od tekmovalk, Loretta Dominkovič.

Loretta Dominkovič je bila ena od superfinalistk, ki so tik pred razglasitvijo rezultatov morale odgovarjati na vprašanja žirije, ki so jo sestavljali Iris Mulej, lepotni kirurg Siniša Glumičić, lanskoletna miss Slovenije Nives Orešnik, direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, Angelca Likovič in direktor Gospodarskega razstavišča Iztok Bricl.
Loretti je vprašanje zastavila Iris in se je glasilo: "Kateri južnoafriški voditelj se trenutno bojuje za življenje?" Ko je lepotička v roke prijela mikrofon, pa od nje nismo dobili pričakovanega odgovora, temveč je Iris odvrnila, naj ji ona pove odgovor, ker ga očitno ne ve. Zmedena Iris jo je čudno pogledala in jo vprašala: "Ali ne veš?" Loretta se je še malce izmikala in ji rekla, da očitno ona ne ve odgovora, ker jo sprašuje to, a čez trenutek je plaho odgovorila: "Mandela".

"Ni se mi zdelo pošteno"

Po koncu izbora nam je lepotička razložila, zakaj se je tako odzvala. "Ni se mi zdelo pošteno, in tudi preostalim dekletom ne, da so na odru iskali splošno razgledanost. Jaz v tistem trenutku, pa mogoče tudi katera druga, nisem vedela niti, kako mi je ime," nam je v smehu razložila in dodala: "Tako sem se odzvala zato, da sem si pridobila čas, da sem malo razmislila."

Iris nam je ob tem razložila, da "ni hotela nobenega dekleta spraviti v nelagoden položaj", pred tem pa se je še odločala, ali naj ji postavi to vprašanje ali ne. "Ampak to so takšne stvari, ki jih veš, če vsaj malo spremljaš medije," je povedala in pristavila: "Žal mi je, da sem jo spravila v takšen položaj, to ni bil moj namen. Tudi sama sem bila že tako na odru in vem, kako je. Čuden mi je bil le njen odziv, saj se mi je zdelo, da me je malo napadla."

Loretta je domov odšla brez lente, a pravi, da za to ni bil kriv incident, saj žirija vprašanj in zadnjega izhoda ni ocenjevala.

Komentarjev 6
  • wingspan15 10:25 05.julij 2013.

    Glede na to, kako se zadnja leta obnaša, izraža, oblači in pojavljja v medijih zaradi razno raznih prigod, sem pričela močno dvomiti v njeno inteligenco in pripadnost Mensi. Moram pa priznati, da mi je bila par let nazaj kar všeč.

  • wingspan15 10:25 05.julij 2013.

    Glede na to, kako se zadnja leta obnaša, izraža, oblači in pojavljja v medijih zaradi razno raznih prigod, sem pričela močno dvomiti v njeno inteligenco in pripadnost Mensi. Moram pa priznati, da mi je bila par let nazaj kar všeč.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:37 05.julij 2013.

    E, tu si ga pa mal biksnu. Iris spada v skupino visokointeligenčnih ljudi. Zato še toliko bolj preseneča dejstvo, da je bejba "navaden eskort".....