Magazin > VIP
21340 ogledov

Incident pred hišo: Končno znano ozadje spora med znanima Slovenkama

ksenija kranjec BAR
Se še spomnite, kako se je pripeljala pred hišo, trobila in metala smeti?

Lani je pošteno počilo med našima dvema resničnostnima zvezdnicama, Ano Pusovnik iz Sanjskega moškega in Ksenijo Kranjec, znane iz Kmetije, Bara (in še bi lahko naštevali).

Ksenija se je takrat pripeljala pred hišo Aninega fanta, trobila, prevračala smetnjake, grozila, da bo razbila avto, žalila ...

O razlogu za ta incident sta obe molčali, Ksenija pa je v podkastu Vauks Army le spregovorila o ozadju.

Razložila je, da sta bili nekoč tesni prijateljici in se veliko družili. Ksenija je Ani zaupala podrobnosti iz šova Gospodin Savršeni, v katerem je sodelovala in ga takrat še niso predvajali po televiziji. To je bila napaka. Ana je namreč načrtovala "čajanko", na kateri bi javno razkrila, v katerem šovu bomo Ksenijo spet videli, koliko časa je sodelovala in katera od deklet je na koncu zmagala. Teh razkritij se je Ksenija ustrašila, saj je podpisala pogodbo, po kateri bi jo zaradi razkrivanja informacij doletela kazen v višini 50 tisoč evrov.

Kranjec je sicer izjavila tudi, da je Ana ves čas drezala vanjo, ona pa ji je odgovarjala in tako priznala, da sta bili za spor krivi obe.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:46 05.avgust 2022.

    Zakaj se tem iskalkam pozornosti in mešalkam dreka namenja toliko enega pisanje?

  • Svobodnež 10:26 05.avgust 2022.

    A res mislite, da pisarjenje o nekih afnah zanima ljudi??? Raje se potrudite in pišite o ljudeh, ki trdo delajo in imajo kaj za pokazati: mladi znanstveniki, umetniki, kmetje itd.