Magazin > VIP
17204 ogledov

Indira Ekić: To ni res, hello, žalite me

Indira Ekić, biggest loser Planet TV Indira Ekić
Vplivnica Indira Ekić o tem, da se je vrnila na težo, ki jo je imela pred nastopom v šovu The Biggest Loser.

indira ekić | Avtor: Instagram Instagram
Mojstrica ličenja Indira Ekić si je po nastopu v šovu The Biggest Loser, v katerem se je uvrstila celo v finale, zgradila lepo kariero kot vplivnica – tudi na področju fitnesa in zdravega načina življenja.

Pri lepotici pa so se - tako kot pri mnogih v časih korone - na boke nazaj pritihotapili kilogrami, ki jih ne poskuša skriti. Se je pa odzvala na članek, v katerem so pisali, da se je vrnila na težo, ki jo je imela pred shujševalnim šovom.

"'Indira se je vrnila na staro težo.' To ni res, hello, žalite me. Sem se zredila, logično. Pride življenje, pozabiš na prioritete, delaš, pozabiš na sebe in kilogrami se vrnejo, še zlasti, če si človek, tako kot jaz, na katerega se obesi vsak gram,“ je v smehu povedala in dodala, da ji njena postava po šovu The Biggest Loser sploh ni bila všeč. "Preveč sem bila koščena, videti sem bila anoreksična. Meni kilogrami 'pašejo', znam jih nositi. Jaz imam rada ženske z oblinami.“

A te obline morajo biti čvrste, še pravi Indira, ki ima sedaj dva meseca časa, da svoje učvrsti. To bo dosegla s telovadbo in zdravo hrano. Za konec je poudarila še, da za dosego tega cilja ne bo stradala.

 
Komentarjev 7
 • Avatar crusader666
  crusader666 07:14 15.maj 2021.

  Tale je pa tko vplivna, da sem, medtem, ko pišem tale komentar pozabu njen ime in priimek!

 • rd2dmk2 22:04 14.maj 2021.

  torej izjava uplivnice.. pozabiš na priroritete, pozabiš na sebe... in delaš in delaš in delaš.. in umreš od debelosti....jest zastopim kuharja da je debu. še posebej tistega, ki zelo dobre reči kuha. ampak tisti, ki predava o zdravem načinu življenja ...prikaži več in fitnesa. pa da se redi od prevelikega dela... ja no.. pravjo dvoje, kdor zna, naredi, kdor ne zna - uči in pa izgovor je dober, pa če ga pes na repu prnese.

 • luka65 17:26 14.maj 2021.

  Tale teta vpliva edino na gastarbeiterje, ki v Sloveniji delajo na gradbiščih in v rudnikih! Pa še to samo zvečer, ko si ga mečejo ...!