Magazin > VIP
17 ogledov

In&Out oboževalcev niso mogli naplahtati

IN&OUT Miro Majcen
Fantje iz skupine In&Out so poskušali svoje oboževalce potegniti za nos. Sodeč po komentarjih jim to ni uspelo.

"Žal vam sporočamo, da smo se sporazumno razšli z našim dosedanjim članom Tim Koresom - Korijem. Želimo mu veliko glasbenega uspeha in dobre glasbe še naprej. Ne se bati IN&OUT gremo dalje in kmalu sledijo presenečenja!! Hvala vam za podporo,“ so sinoči zapisali na svoji Facebook strani.

Na zapis so se takoj odzvali njihovi oboževalci, ki so takoj ugotovili, da gre za prvoaprilsko šalo. "Informacijo smo objavili relativno pozno, zato sem dobil nekaj elektronskih sporočil in tudi klicev ljudi, ki jih je zanimalo, ali zapisano drži,“ je za nas povedal Tim in še izdal, da je bila ideja za šalo njegova. Pri fantih sta se o stanju med drugim pozanimali tudi Demetra Malalan in Alma Merklin.

Tima smo sicer zmotili med delom v studiu. Fantje namreč snemajo album, ki bo izšel konec maja. "Nismo več fantovska skupina, kot nas radi prikazujejo. Že od samega začetka se ta naziv z nami ni skladal. V oddaji X Factor je bila ta oznaka še sprejemljiva. Bilo je treba slediti določenim pravilom, sedaj pa lahko delamo to, kar hočemo. Kar smo si že takrat želeli, a znotraj šova pač ni šlo. Na odru sedaj sami igramo inštrumente. Jaz in Lovro kitaro, Toni klavir, Luka violino. Aleš včasih vskoči kot bobnar, imamo pa tudi basista,“ je še dodal Tim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.