Magazin > VIP
99 ogledov

Irena iz Gostilne pridno hujša

Irena Rovanšek Osebni arhiv
Tekmovalka šova gostilna išče šefa Irena Rovanšek si je zadala, da se do poletja znebila odvečnih kilogramov.

Ker je imela poškodovano koleno in se je manj gibala kot sicer, so se Ireni Rovanšek, tekmovalki resničnostnega šov Gostilna išče šefa, zadnjih nekaj mesecev nakopičili dodatni kilogrami. Poleg tega pa tudi obožuje sladkarije, ki se jim je težko uprla.

Ker se je zdaj odločila, da bo znova dosegla želeno število kilogramov, to je 65, se je po pomoč zatekla k osebnemu trenerju Gašperju Simčiču, ki je zaslužen za postave kar nekaj znanih Slovencev. Spremeniti je morala seveda tudi prehrano in pravi, da zdaj jé bolj zdravo.

"Sama najbrž ne bi zmogla shujšati. Trener me spodbuja in z njegovo pomočjo mi bo – upam – uspelo," je optimistična. S hujšanjem ne bo hitela, si je pa nekako zadala, da bo želene kilograme dosegla do poletja.

Vendar ni vse v kilogramih. "Ves čas sem si zamišljala, da bi rada imela 65 kilogramov, a me je trener podučil, da kilogrami niso pomembni. Lahko je neka oseba suha, pa ima veliko kilogramov. Pomembna je sestava telesa ter odstotek maščobe in puste telesne teže," je še pojasnila.

Pri telovadbi jo bo spodbujal tudi njen fant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.