Magazin > VIP
4399 ogledov

Irina Shayk v 24 urah izgubila 11 milijonov sledilcev!

cristiano ronaldo irina shayk EPA
Se še spomnite, s kom je bila v zvezi?

Ruska lepotica Irina Shayk je leta 2010 osvojila srce nogometne legende Cristiana Ronalda. Spoznala sta se med snemanjem oglasne kampanje za Armani. Bila sta eden od najlepših parov na planetu, a ljubezni je bilo po petih letih konec. "Po petih letih zveze se je moje razmerje z Irino Shayk končalo. Verjameva, da je za oba najbolje, da zdaj narediva ta korak. Irini želim veliko sreče," je takrat povedal Ronaldo. 

Par sprva ni komentiral razlogov za konec zveze, govorilo pa se je, da sta imela različne načrte in da se je Rusinja sprla s športnikovo mamo. Slednje je njen tiskovni predstavnik zanikal. 

Irina je eno leto pozneje za revijo Hola! namignila, da je bila kriva nezvestoba. "Če si v zvezi, moraš biti v dobri zvezi, sicer je bolje, da greš. Odnosi so težki, zato moraš vedeti, kakšnega moškega si želiš, kakšne so njegove vrednote in kaj ti je v življenju pomembno. Oba morata imeti isto videnje o tem, kaj pomeni biti v zvezi, in vložiti isto energijo, da bi ustvarila monogamen odnos."

Irina je Ronalda takoj izbrisala iz svojega življenja in svojim sledilcem na Instagramu takrat naročila, naj ji ne sledijo več, če jo poznajo le kot "dekle Cristiana Ronalda". Ubogali so jo. V 24 urah naj bi lepotica izgubila kar 11 milijonov sledilcev. 

Po Ronaldu se je Irina tolažila pri Bradleyju Cooperju in mu rodila hčer. Čeprav nista več skupaj, sta ostala v prijateljskih odnosih. Irina pa naj bi se sedaj zagrela za tega športnika. 

Komentarjev 1
  • Ender3 14:26 30.avgust 2023.

    Z njo bi se še marsikdo tolažil. So what !