Magazin > VIP
25413 ogledov

Iris Mulej: Če ne bi bilo ob meni Admirja, me verjetno danes ne bi bilo več tu

iris mulej instagram
Nekdanja miss Slovenije, Iris Mulej, je morala na urgenco.

iris mulej | Avtor: Instagram Instagram
Drama v Črni gori. Iris Mulej je na Instagramu sporočila, da je morala na urgenco. Njeno stanje je bilo očitno zelo resno. "Nikoli si ne bi mislila, da se bom kdaj peljala z rešilcem na urgenco. Če ne bi bilo včeraj ob meni Admirja in res odlične kotorske urgence, me verjetno danes ne bi bilo več tu," je razkrila in dejala, da bo o dogodku povedala več, trenutno pa mora počivati. "Čuvajte se in cenite vsak dan življenja," še pravi mamica dveh otrok.

Na družbenem omrežju se je z zelo modrimi besedami javil tudi njen soprog Admir, ki je očitno dobro vedel, kaj mora narediti v krizni situaciji. "Ostani pripravljen, izobražuj se, treniraj za najhujši primer, da boš vedel, kako se odzvati, ko bo treba. Nikoli ne veš, čigavo življenje boš lahko rešil. Morda življenje najbližjega, od družinskega člana," je zapisal ob posnetku svojih otrok iz bolnišnice. "Zaradi njiju niti pomislil nisem na to, da jo bom izgubil," je še dodal.

Iris želimo hitro okrevanje.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:37 28.november 2022.

    Spet manjka glavni podatek, zakaj se je znašla na urgenci!!! Morda še ena od naših VIPovk, ki je izgorela? Pač, treba je biti trendi al kako že!?