Magazin > VIP
30 ogledov

Iris Mulej: "Glede spola so nama že namignili"

miss universe Anže Petkovšek
Z bodočo mamico Iris Mulej smo poklepetali o nosečniških radostih in slabostih.

Iris Mulej in njen Admir bosta konec jeseni postala starša. Lepotička nam je povedala, da jima je ginekologinja sicer že namignila, katerega spola je otrok, zagotovo pa bosta to izvedela na naslednjem pregledu. Iris je sicer zelo dejavna nosečka, čeprav ji trebušček pri tem malce nagaja. "Še vedno imam veliko revij in snemanj, a le še ta mesec. Trebušček se mi že vidi, a mi ga lepo prekrijejo s suknjiči ali ohlapnejšimi majicami," je zaupala in dodala, da so jo v prvih mesecih mučile hude slabosti, ki so trajale kar cel dan.

Čeprav golobčka, ki sta se po več letih poznanstva romantično zapletla konec poletja, živita v Budvi, kjer Admir dela, pa se je Iris odločila, da si želi roditi v Sloveniji. "Rodila bom pri nas, živeli pa bomo v Budvi, kjer že iščeva primerno stanovanje. Upam, da bova do poroda to uredila, zaenkrat pa nimam še nič pripravljeno, saj čakam, da izvem za spol," pravi in dodaja, da je še posebno navdušena njena mama, ki bo prvič babica, veselja pa ne skriva niti Admirjeva šestletna hči, ki se že zelo veseli vloge starejše sestrice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.