Magazin > VIP
97 ogledov

Iris Mulej objavila fotografijo nadlegovalca

iris mulej Facebook
Iris Mulej se je maščevala moškemu, ki ji je na Facebooku poslal opolzko sporočilo in fotografijo svojega prijateljčka.

Manekenki Iris Mulej, ki je že nekaj časa v zvezi s poslovnežem Danielom Utjesanovićem, je počil film. Ker ima moških, ki ji na Facebooku pošiljajo fotografije svojega premoženja, dovolj, se je odločila za maščevanje. Fotografijo, podatke in sporočilo enega od teh predrznežev, ki jo je povabil na seks v svoj avtodom, je sedaj objavila na svojem Facebook profilu in dopisala: "Evo... dost mam psihopatov in fake profilov. Zdaj pa vsak, ki mi bo začel s kretenskimi sporočili in pošiljal svoj kur*c v inbox, bom takole objavla in blokirala, ostalim bejbam pa tud svetujem "klik" na BLOCK, ko boste vidle ta spisek psihopatov!! Bolniki jedni.“

Pozneje je Iris še razložila, da je v preteklosti takšne fante le blokirala, sedaj pa se je odločila, da "temu naredi konec". "Na ta način se bo verjetno vsaj nekaj psihopatov razkrinkalo, tudi takih, ki težijo mlajšim puncam, ki jih mogoče to tudi bolj prizadane. Imam sestrico staro dobrih 15 let in si ne predstavljam, da se mora že tako mlada ukvarjat s takim folkom... prav tako ne njene vrstnice."

Komentarjev 13
  • Majazmaja 14:24 10.september 2015.

    Vakuum ...

  • h3o 09:45 13.avgust 2015.

    takale gospodična kot je iris moškemu hitro ponovno naloži njegove windowse

  • bfilipe 22:08 12.avgust 2015.

    Iris, mal si že out iz scene pa stara koka ratuješ..daj umakni se v stilu, ne pa k ena lajdra od Čepina jaooo babe..rok je že krepko čez ..plastika tudi ne pokrije vsega, najmanj pa rupe v glavi..