Magazin > VIP
21 ogledov

Iris Mulej ostala brez profila

(Foto: Mediaspeed) Žurnal24 main
Iris Mulej so začasno onemogočili vse uporabniške profile z njenim imenom. Vendar se je to zgodilo po njeni volji, saj se je pritožila nad lažno ustvarjenimi profili.

Slovenska lepotica Iris Mulej je za Žurnal24 potrdila, da na Facebooku nima več profila. Prav tako pa ni več drugih dveh profilov z njenim imenom. Iris je namreč ugotovila, da obstajata dva ali trije lažni profili Iris Mulej, zato se je pritožila. Politika Facebooka namreč prepoveduje ustvarjanje profilov z lažnimi imeni. "Že pred nekaj časa sem napisala in poslala prijavo. Prijavila sem tista dva profila, da sta lažna. Nekdo drug se je izdajal zame in se pogovarjal z ljudmi, dodajal prijatelje. In v mojem primeru je tako, da kdaj dobim tudi kakšno poslovno ponudbo za sodelovanje ali pa vprašanja za novinarje oziroma karkoli. Če bi to kdaj prišlo  na tiste druge profile, bi mi lahko delali škodo."

Sicer Irisin profil ni izbrisan, je le onemogočen, tako da upa, da ji ga bodo normalno obnovili. "Oni ne morejo preverjati, kateri je pravi, zato jih vse zbrišejo oziroma jih ne zbrišejo, ampak jih samo onemogočijo. In če ga želiš obnoviti, moraš poslati svoje prave podatke in tudi fotokopijo osebnega dokumenta," nam je pojasnila.

Sicer ne ve natančno, koliko časa bo to trajalo, vendar ji to ne predstavlja večjih težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.