Magazin > VIP
29 ogledov

Iris pri policiji nima privilegijev

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Manekenka Iris Mulej je priznala, da ima sicer rada športno vožnjo, vendar je v prvi vrsti varna voznica. Zavrača govorice, da ima pri policiji privilegij.

Nekdanja miss Slovenije in miss Universe Iris Mulej je povedala, da se s svojim močnim športnim avtomobilom rada hitro vozi, vendar pa pravi: "Kot prvo sem varna voznica, drugače pa hitra in dinamična. Veliko tudi opazujem, kaj se dogaja na cesti, kako vozijo drugi vozniki." To se ji namreč zdi zelo pomembno za lastno varnost. "Če si sam previden, ni dovolj, saj je na cesti veliko drugih neprevidnih voznikov. Ogromno je tudi ljudi, ki ne znajo voziti in delajo zastoje, ker se bojijo voziti."

 

Lepa Iris se poskuša držati tudi hitrostnih predpisov. "Kar se tiče naselij, vedno pazim, ker me je res zelo strah, da bi kakšen otrok priletel na cesto." Na avtocesti pa vseeno rada pritisne na plin. "Rada imam športno vožnjo. Imam tudi športen avto z veliko konji." Vendar se vseeno zaveda omejitev naših avtocest, tako da si raje da duška na primer v Nemčiji, kjer ni omejitev. "Tam lahko izkoristim kakovost športnega avtomobila."

 

S možmi zakona sicer do zdaj ni imela posebnih težav. "Parkrat sem dobila ustno opozorilo, parkrat pa tudi kazen, ki sem jo plačala." Pri tem je šlo za manjše prekoračitve hitrosti. Da bi imela kakšne posebne privilegije pri policistih zaradi svoje slave, lepotica ne verjame, se ji je pa že zgodilo, da jo je policist prepoznal in jo prosil za sliko in avtogram.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.