Magazin > VIP
101 ogledov

Iris uživala v golem fotografiranju

Iris Mulej
1/5
Mediaspeed.net
Za najbolj brano moško revijo na svetu se je slekla še ena Slovenka. Tokrat je čisto vse krpice odvrgla Iris Mulej, ki je svoje čare pokazala Braziliji, v petek pa jih bo videla še vsa Slovenija.

Iris je Playboy že dlje časa nagovarjal, naj se sleče in se pokaže v vsej svoji lepoti, in spomladi mu je končno uspelo. Misica in manekenka je privolila ter se s fotografom Alešem Bravničarjem in svojim fantom Črtom Slavcem odpravila v eksotično Brazilijo, kjer so golo Iris ovekovečili na legendarni plaži Ipanema. Lepotička je med snemanjem tako uživala, da je niso motili niti radovedni pogledi mimoidočih. "V tem poslu te takšne stvari ne smejo motiti, moraš biti profesionalen. Tudi na goloto ne gledam kot na nekaj, kar bi se moralo skrivati. Bilo je res zabavno in smešno (smeh). Ljudje niso bili nesramni, do mene so celo prišle punce in mi rekle, da sem zelo lepa. To je bila res ena pozitivna izkušnja."
Obisk Brazilije pa ni bil le delovno obarvan, saj je imela celotna ekipa čas tudi za odkrivanje južnoameriške kulture. "Čeprav smo delali, smo si vseeno ogledali kar nekaj čudovitih lokacij. S Črtom sva imela ob večerih čas zase, tudi tekla sem na plaži, kar je bilo super," nam je zaupala Iris in dodala, da se je naučila tudi nekaj portugalščine. "Znam tiste osnovne besede, a zdaj sem jih že malo pozabila, ker je od tega že več kot pol leta."

In kaj je tisto, kar je Iris končno prepričalo k temu, da se je slekla? "Celotna ponudba. Od lokacije do plačila, vse mi je zelo ustrezalo," je pojasnila. Sama je fotografije že videla in je z njimi zelo zadovoljna, mi pa bomo nanje morali počakati do petka, 9. decembra.

Komentarjev 4
  • kwakwa 14:08 08.december 2011.

    mogoče pa bi bila lepa, če nebi se cela splastificirala (prsi, usta, lica in nos)

  • Skippy 02:36 07.december 2011.

    @Žurnalček lahko vidimo sliko tvoje partnerke?

  • ZasekaMož 15:41 06.december 2011.

    ^^fovšarija