Magazin > VIP
168 ogledov

Iryna se bori proti škodoželjnežem

Slovenka leta Anže Petkovšek
Iryna Osypenko Nemec in njena tašča Nelida imata vse prej kot stereotipen odnos.

Iryna Osypenko Nemec in njena tašča Nelida Nemec imata odnos, ki bi jima ga zavidala marsikatera snaha oziroma tašča. Dekleti si niti malo ne skačeta v lase, temveč se odlično razumeta in sta celo tako dobri prijateljici, da skupaj obiskujeta številne družabne prireditve. In če Iryna velja za pravo lepotico, se za svoja leta več kot odlično drži tudi gospa Nelida, ki je prava poznavalka domače družabne scene.

Iryna nam je zaupala, da se je, odkar ima svoj posel, modno agencijo, pojavilo veliko škodoželjnežev, zato prijatelje zelo pazljivo izbira. Ena izmed njenih dobrih prijateljic je Iris Mulej, lepotici pa sta povezani tako zasebno kot poslovno: "Z Iris in Črtom se družimo že nekaj let. Matjaž se zelo dobro razume s Črtom, jaz z Iris in smo res dobra družba, tudi novo leto smo preživeli skupaj. Z Iris pa sodelujeva tudi poslovno. Če potrebuje kakšne punce, me vedno pokliče," pravi Iryna, ki jo po letu in pol zakona vsi sprašujejo o naraščaju. "To vprašanje je najbolj pogosto, vendar za zdaj, kakšno leto ali dve, zagotovo še ne bo nič," pravi Osypenkova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.