Magazin > VIP
23202 ogledov

Isaac Palma: "Danes je zame in za mojo družino zelo žalosten dan“

Isaac Palma Saša Despot
Pevcu in njegovi družini želimo veliko moči.

Pevec Isaac Palma je moral pred tremi tedni tako rekoč čez noč zapustiti Slovenijo in odhiteti v svojo rodno Argentino, saj se je zdravstveno stanje njegove ljubljene babice poslabšalo. Kot je sedaj sporočil, je njegova babica žal umrla.

"Danes je zame in za mojo družino zelo žalosten dan. Moja babica je za vedno zaspala,“ je zapisal na družbenem omrežju in dodal, da se je babica več kot eno leto hrabro borila z boleznijo. "Žalosten sem in hkrati hvaležen in srečen, da sem pred 3 tedni, ne da bi dvakrat pomislil, zapustil Slovenijo, saj so mi sporočili, da si zelo slabo. Bal sem se, da bi prišel prepozno. Vseeno nama je bilo naklonjeno. S teboj sem lahko delil tvoje zadnji dni, povedal sem ti, da sem prišel zate, te objel in ti odpel tvoje najljubše pesmi. Babice ste izjemne, pomembne ste in ste začetek naših korenin. Zato vem, da s teboj odhaja pomemben del mene. Vem, da se bova znova srečala, vem, da si v Božjih rokah in srečen sem, ker ne trpiš. Trudil se bom biti najboljša oseba, da se ti nekoč pridružim. Danes ob meni stoji moj veliki vzornik, tvoj mož. Upam, da bom vedno znal ljubiti, kakor sta se ljubila vidva, do zadnje sekunde, do zadnjega diha. Draga moja babica, Bog naj te čuva. Rad te imam, se vidiva!“ je še napisal simpatični pevec, ki je svojo srečo v ljubezni našel v objemu Slovenke. Družini izrekamo sožalje.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.