Magazin > VIP
29 ogledov

Iščejo nekaznovana dekleta s skladno postavo

Lana Mahnič Jekoš Žurnal24 main
Prihodnji mesec bosta v Ljubljani in Mariboru kastinga za izbor Miss Slovenije 2012. In kakšne so zahteve?

"Dekleta med 17. in 24. letom starosti, visoka vsaj 165 centimetrov, s slovenskim državljanstvom, skladno postavo, neporočena, brez otrok in nekaznovana, ste vljudno vabljena v City Hotel Ljubljana (Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana) v petek, 20. 4. 2012, in soboto, 21. 4. 2012, v Hotel Betnava Maribor (Ulica Eve Lovše 15 – Jadranska cesta 30, 2000 Maribor)," so sporočili organizatorji.

Dvanajstim finalistkam obljubljajo lepe nagrade. "Zmagovalka bo odpotovala na Kitajsko, na enomesečne priprave, in zastopala Slovenijo na svetovnem izboru Miss World 2012. Deležna bo prepoznavnosti v svetu, udeležila se bo veliko prestižnih prireditev, večjih slikanj za modne znamke, prejela bo prestižne nagrade: jeklenega konjička v enoletno uporabo, skuter, prenosni računalnik, telefon, oblačila, obutev, modne dodatke, kozmetične in lepotne usluge in še veliko ostalih nagrad)."

Vse podrobnosti si lahko ogledate na uradni spletni strani www.miss-slovenije.si, kjer najdete tudi prijavnico. Na kastinge se je treba predhodno prijaviti najkasneje do 15. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.