Magazin > VIP
0 ogledov

Iskali so dokaze za Jacksonov umor

Policisti so dobili nalog za preiskavo ordinacije dr. Conrada Murrayja. Žurnal24 main
Policija je preiskala ordinacijo osebnega zdravnika Michaela Jacksona. Iskali so dokaze za umor.

Ameriške oblasti so v okviru preiskave smrti ameriškega pop zvezdnika Michaela Jacksona danes opravile preiskavo pri zasebnem zdravniku pevca Conradu Murrayu v Houstonu v ameriški zvezni državi Teksas. Po navedbah zdravnikovega odvetnika so policisti iskali dokaze, da je šlo v primeru kralja popa za umor. Sodišče je namreč v preiskavi smrti Michaela Jacksona podalo nalog za forenzično preiskavo ordinacije dr. Conrada Murrayja, ki je bil z Michaelom v zadnjih urah njegovega življenja.

Murrayjev odvetnik Ed Chernoff je navedbe o preiskavi potrdil.  "V skladu z nalogom za preiskavo so policisti iskali in zasegli predmete ter dokumente, ki bi po njihovem lahko služili kot dokaz, da je šlo za umor," je še pojasnil.

Murrayev odvetnik je bil med preiskavo v ordinaciji, ki sta jo preiskovala dva kriminalista za umore. Sodišče ni nobenega od zaseglih dokumentov zahtevalo že prej. Presenečeni so bili, da so bili Murrayjevi odvetniki ves čas pripravljeni sodelovati pri preiskavi. Preiskava na Murrayevi kliniki je trajala okoli 2,5 ure, agenti pa naj bi zasegli trdi disk računalnika in 21 dokumentov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.